Demo AVR Spirit 6200

Varastossa

165 800,00 €

Tämän vuoden perunat nostettu. Koneella nostettu vajaat 30 hehtaaria, eli kuin uusi!! Nyt tämä on vapaa. Kone myydään pyörävedolla (Toinen puoli, BlackBruin napamoottori) tai ilman. Hinta on ilman pyöräveto!!


Koneella seuraavat lisävarusteet;


- 710/50 R30,5 renkaat

- automaattinen vakain

- sähköhydraulinen tunnistin penkinpaineelle, (kevenin)

- automaattisäätö lajittelupöydän säiliöelevaattorilla

- yleisvanne, säädettävä riviväli, nyt 80cm, murtopulteilla

- hydraulinen suppilo laatikointia varten

- rosteripellit nostokanavalla 2 vasen / 2 oikea

- ensimmäisen nappulamaton puhdistaja (boost)

- ylimääräinen vaihdelaatikko millä saa nosto-, seulonta-, ja varsimaton nopeus laskettu


AVR nostokoneissa nykyään vakiona"Quike Change Digging Unit" eli pystyt vaihtamaan esim perunanostopäästä sipulinnostopäähän noin viidessä minuutissa!!!


Spirit 6200 on alhaisen painon (8200kg) ansiosta todella kevyt vetää. Kone on myös lyhyt (alle 10 metriä) niin se on todella ketterä. Spirit 6200 koneet selvittävät erittäin hyvin. Spirit 6200 on todella hellävarainen. Sen on kyllä perunanostajat huomannut! Kone on tehokas ja säiliöön mahtuu reilut 6000 kg perunaa. Spirit 6200 kone on hyvin varusteltu jo vakiona. Siinä on esim Joystick hallinta, nostomatolla hydraulinen täry, mahdollisuus säätää nappulamattojen nopeudet ja kulmat sekä hytistä että koneen päällä yms, yms.


Suomessa on monta tyytyväistä Spirit 6200 käyttäjää!


Jos kokonaistalous on sinulle tärkeä tämä on oikea valinta. Järkevä hinta, kevyt vetää, eli pieni polto-ainekulutus, edulliset varaosat ja edulliset huollot!!

Hinta 160.000 euroa (alv 0%)
Soita heti!

Potatisarna upptagna så nu är denna till salu.  AVR upptagarna är nu alltid utrustad med "Quick change Digging Unit\" vilket betyder att du kan byta upptagningsenhet från tex potatis till lök på nägra minuter!!! Kan köpas med hjuldrivning på etta hjulet eller utan. Priset är utan hjuldrivning.

Spirit 6200 är tack vare sin låga vikt (8200kg) mycket lättdragen. Maskinen är kort (under 10 meter) så den är smidig på vändtegen. . Spirit 6200 reder mycket bra. Spirit 6200 är mycket skonsam. Det är något som dom som packar potatis förstår att uppskatta.  Maskinen är effektiv och det rymms dryga 6000 kg i behållaren. Spirit 6200 är bra utrustad som standard med tex Joystick kontroll, skakare i upptagningsmattan, möjlighet att ställa piggmattornas lutning och hastighet både från upptagaren och hytten, mm mm.

Spirit 6200 kan du också köpa med hjuldrift (ena sidan)

Pris från 160.000 € (moms 0%). Det finns många nöjda Spirit 6200 användare i Finland!