Perunannostokoneiden huolto ammattitaidolla – koko Suomi

Ota yhteyttä

Klåvus Group Oy Ab on erilaisten perunanviljelyyn liittyvien koneiden asiantuntija yli 30 vuoden kokemuksella. Saat kauttamme erilaisten perunakoneiden, kuten perunannostokoneiden huollot vankalla kokemuksella. Työskentelemme koko Suomen alueella.


Huolloista vastaavat luotettavat, tarkkaan valitut yhteistyökumppanimme. Saamme tarvittaessa huoltoihin tarvittavat materiaalit ja tarvikkeet kätevästi AVR-koneelta Belgiasta. Koneesi on avullamme nopeasti toimintakunnossa.

Tilaa huolto tai kysy lisää!

Perunanviljelykoneiden huollot alan kokeneilta osaajilta

Yrityksellämme on erinomainen huoltoverkosto, joka kattaa lähes koko Suomen. Saat kauttamme perunanviljelylaitteiden huollot Etelä-Suomeen, Keski- ja Pohjois-Suomeen, Pohjanmaalle sekä Ahvenanmaalle. 

Ota yhteyttä suoraan konehuoltajiimme ja kerro ongelmista tai huoltotarpeistasi. Laadukas, asiakasta tyydyttävä lopputulos on taattu.

Muista, että saat kätevästi kauttamme myös sekä uudet että käytetyt perunakoneet sijainnistasi riippumatta. Palvelemme viljelijöitä koko Suomen alueella ja tarvittaessa myös ulkomailla. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää tuotteistamme sekä palveluistamme!

Huolto: Etelä-Suomi

Ahotaito Oy

 040 589 8088

Pohjanmaa

B.A.S. Femek

 040 821 3129

Keski- ja Pohjois-Suomi

Timon Korjaamo Oy

 050 056 1053

Ahvenanmaa

PrimaLube Ab

 045 7345 5899

Kysy lisää palveluistamme ja maahantuomistamme koneista.

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.