AVR-multaaja

Varastossa

0,01 €

AVR-multaajassa on kolme konetta yhdessä. Speedridger-, Ecoridger- ja Weeder-multaimet. Multaimet ovat erillisiä, mutta samaan perusrunkoon on mahdollista vaihtaa komponentteja ja siten sovittaa sama multain erilaisiin olosuhteisiin. Multaajan saa 2, 4, 6 ja 8 rivisenä.

 

Speedridger multain on tarkoitettu penkinmuotoiluun, ja se koostuu neljästä pääkomponentista: painonsiirtojärjestelmästä, muokkaavista tai kuohkeuttavista piikeistä, kiekkovantaista ja korkean ajonopeuden mahdollistavasta penkinmuotoilijasta. Multaimen rakenteiden ansiosta sillä voidaan muodostaa erittäin leveitä ja korkeita penkkejä sekä tiivistää penkit optimaalisesti niin, että niihin jää vain vähän ilmahuokosia. Tämä ehkäisee esimerkiksi perunaruven muodostumista.

 

Ecoridger multain kontrolloi tehokkaasti rikkaruohoja perunapenkissä. Ecoridger koostuu neljästä pääkomponentista: painonsiirtojärjestelmästä, piikeistä, auravantaista ja korkean ajonopeuden mahdollistavasta penkinmuotoilijasta. Vakoa ja penkin kylkiä matalaan muokkaavat piikit nitistävät rikkaruohot mekaanisesti, ja multaimen etuterät on muotoiltu tavalla, jonka ansiosta ne nostavat tehokkaasti maata penkkiin peittäen rikkaruohot. Etuosan terien kuohkeuttama maa tiivistetään takaosan muotoiluterillä. Painonsiirtojärjestelmä siirtää traktorin painoa multaimelle tehostaen multaimen toimintaa.

 

Weeder-multain on yleiskäyttöinen rikkaruohojen torjuja, joka soveltuu käytettäväksi paitsi perunan, myös muiden juurikasvien kuten porkkanan, viljelyksillä. Weeder-multaimella penkin koko pinta tulee muokattua tasaisesti, ja monipuolisten säätöjen avulla Weeder-multainta voidaan käyttää miltei minkälaisille pelloille tahansa maalajista riippumatta.

Lataa esite tästä!

Lataa