Lapiomuokkaajat

Lapiomuokkaaja monenlaiseen maanmuokkaukseen

Lapiomuokkaajalla muokkaat tehokkaasti haastaviakin maaperiä ja luot optimaalisen kasvualustan perunoille tai muille viljelyskasveillesi. Auran korvaava lapiomuokkaaja möyhentää maan viljelylle sopivaksi nopeasti ja tehokkaasti. Oy Klåvus Group Ab Kristiinankaupungin Dagsmarkissa maahantuo Farmax-merkkisiä lapiomuokkaajia ammattilaisten käyttöön ympäri Suomen.

Paranna viljelysalasi maaperää lapiomuokkaajalla

Helppokäyttöiset Farmax-lapiomuokkaajat parantavat minkä tahansa maaperän fysiologista rakennetta. Laadukasta lapiomuokkauskonetta ei tarvitse olla koko ajan huoltamassa, vaan sen laadukkaat komponentit kestävät kovassakin käytössä moitteettomasti. Farmax lapiomuokkaajien työleveydet ovat 100 cm - 450 cm maksimimuokkaussyvyyden ollessa malleista riippuen 45 cm - 120 cm. Koneeseen on saatavilla monia lisäosia, jotka laajentavat lapiomuokkauskoneen käyttötarkoitusta huomattavasti.

Hanki laadukas ammattikone kokeneelta maahantuojalta

Kun haluat kustannustehokasta maanmuokkausta, kannattaa tutustua maaperän kuin maaperän möyhentävään lapiomuokkaajaan. Kysy lisää alueesi myyjiltä tai ota yhteyttä meihin, niin kerromme mielellämme lisää.

Tuotteita ei löytynyt valitusta tuoteryhmästä