Istutuskoneet

Laaja valikoima perunanistutuskoneita Kristiinankaupungista

Istutuskoneella istutat siemenperunat nopeasti ja tehokkaasti. Oy Klåvus Group Ab maahantuo Agronomic- ja AVR-merkkien kestäviä ja vahvoja istutuskoneita, joilla istutus on tarkkaa ja mahdollisimman kustannustehokasta. Valikoimassamme on useita eri malleja, joista voit valita juuri sinun viljelyvolyymiisi sopivimman. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Istutuskoneet

Laadukkailla Agronomic- ja AVR-istutuskoneiden käytöllä on monia hyötyjä:

  • täsmällinen istutusjälki
  • suurempien määrien istutus nopeammin
  • ajan ja rahan säästö
  • sadon maksimointi

Laajasta ja korkealaatuisesta istutuskonevalikoimastamme löydät sopivan istutuskoneen, olipa perunapeltosi sitten iso tai pieni. Tutustu malleihimme!

Agronomic (nauhakone)

Hellävarainen nauhaistutuskone istuttaa nopeasti (8-12 km/h) kaikenlaisia siemenenperunoita, olivat ne sitten pitkiä, pyöreitä tai idätettyjä. Hinattavana tai nostolaitteella toimiva Agronomic-nauhakone on erittäin hellävarainen iduille, ja sitä on saatavana kaksi-, neli-, tai kuusirivisenä. Koneeseen saa paljon erilaisia lisävarusteita, kuten lannoitesäiliöitä ja penkinmuotoilijoita.

Agronomic (kuppikone)

Tehokas kuppikone istuttaa perunat tarkasti mutta hellävaraisesti. Kuppikoneella voi istuttaa itäneetkin perunat. Agronomic-kuppikonetta on saatavilla kaksi-, neli-, tai kuusirivisenä.

AVR UH3710 (2-rivinen)

Maailmanlaajuisesti suosittu UH3000 on saanut uuden istutusyksikön, mutta muuten sen toiminnot ja varusteet eivät ole muuttuneet. Ainutlaatuista on, että 2-riviseen koneeseen on mahdollista asentaa suuri lannoitesäiliö. Lisäksi koneessa on kiinteä siemenperunasäiliö, jota saa joko 650 kg tai 1000 kg kapasiteetilla.

AVR UH3720 (2-rivinen)

AVR UH3720 on 2-rivinen perunanistutuskone, jossa on valittavissa joko mekaaninen tai hydraulinen syöttö. Hydraulisen syötön ansiosta koneen toimivuus kasvaa huomattavasti, ja esimerkiksi istutusetäisyyttä voidaan säätää sähköisesti hytistä. Lisävarusteeksi on saatavilla hydraulisesti säädettävä siemenperunasäiliö, jonka kapasiteetti on 1700 kg.

AVR UH3744 (4-rivinen)

AVR UH3744 on mekaanisesti pyörivä 4-rivinen perunanistutuskone, jonka tuottama istutusväli voi olla 75-90 cm. Istutuskoneen siemenperunasäiliön kapasiteetti on 3500 kg, ja koneen vahvan rakenteen ansiosta siihen on mahdollista asentaa esimerkiksi järeä lannoitesäiliö.

AVR UH3745 (4-rivinen)

AVR UH3745 on hydraulisesti pyörivä 4-rivinen perunanistutuskone. Hydrauliikka mahdollistaa paljon erilaisia säätömahdollisuuksia tehden koneesta todella monipuolisen.

Koneeseen on mahdollista asentaa 1800 kg:n lannoitesäiliö, ja lisävarusteeksi koneeseen on saatavilla hydraulisesti säädettävä siemenperunasäiliö, jonka kapasiteetti on jopa 5 tonnia.

AVR UH3760 (6-rivinen)

AVR UH3760 on tehokas 6-rivinen perunanistutuskone. UH37-sarjaa on saatavana sekä 6-rivisenä että 8-rivisenä, riippuen peltosi koosta ja istutustarpeistasi. Koneisiin on aina saatavilla lannoiteyksikkö, mikäli sellaisen tarvitsee lisävarusteeksi.

AVR UH 3780 (8-rivinen)

AVR UH3780 on järeä 8-rivinen perunanistutuskone suurpeltojen perunanistutukseen. 8-rivisen tehoistutuskoneen säiliökapasiteetti voi olla jopa 8 tonnia! Koneisiin on aina saatavilla lannoiteyksikkö, mikäli sellaisen tarvitsee lisävarusteeksi. UH37-sarjaa on saatavana myös 6-rivisenä.

AVR Ceres 400

AVR Ceres 400 on AVR:n kehittämä 4-rivinen nostolaitemalli.

Ammattilaisen maahantuomat perunanistutuskoneet

Olisiko sinunkin kannattavaa hankkia uusi perunanistutuskone? Kysy lisää alueesi myyjiltä tai ota yhteyttä meihin, niin kerromme mielellämme lisää

Tuotteita yhteensä 4 kpl