Perunannostokoneet

Taloudellinen perunannostokone Kristiinankaupungista

Kun perunasato on valmis, on se saatava korjattua nopeasti ja tehokkaasti myyntiä varten. Nykyaikainen viljelijä panostaa AVR-perunannostokoneeseen, joka on mallista riippumatta helppokäyttöinen ja hellävarainen sadonkorjaaja. Oy Klåvus Ab:n Kristiinankaupunkiin maahantuomat AVR:n perunannostokoneet ovat alansa huippua käytettävyydessään, tehokkuudessaan ja taloudellisuudessaan. Kattava myyjäverkostomme palvelee sinua läpi Suomen.

AVR Puma+ (4-rivinen, ajettava)

AVR Puma+ on 4-rivinen, ajettava perunannostokone, jolla pystyt nostamaan isojakin aloja päivässä olivatpa olosuhteet minkälaisia tahansa. Nostettavan alan ollessa 250 hehtaaria tai enemmän, AVR:n Puma+-nostokone on markkinoiden taloudellisin. Ison, vetoisuudeltaan 8000 kg:n säiliön ansiosta koneen nostokapasiteetti on todella suuri.

AVR Spirit 6100 (1-rivinen, hinattava)

AVR Spirit 6100 on 1-rivinen, sivulta nostava säiliökone, jonka säiliöön mahtuu melkein 6000 kiloa. Spirit 6100-malli on varusteltu muiden Spirit-koneiden tapaan mm. varsimatolla ja tasaisella lajittelutasolla.

AVR Spirit 6200 (2-rivinen, hinattava)

AVR Spirit 6200 on kaksirivinen, sivulta nostava perunanostokone, jonka rakenne on sama kuin yksirivisen Spirit 6100-mallin. Nostomaton, seulontamaton ja varsimaton jälkeen perunat päätyvät kahden nappulamaton kautta lajittelumatolle. Spirit 6200 -perunannostokoneen säiliöön mahtuu 6000 kiloa tehden koneen kapasiteetista erinomaisen.

AVR Spirit 9200 (2-rivinen, hinattava)

AVR Spirit 9200 nostaa 2-rivisen korjuutekniikan aivan uudelle tasolle. AVR Spirit 9200-malli omaa entistä enemmän säädettävyyttä, kapasiteettia ja käyttömukavuutta joka on mahdollista koneen täysin hydraulisen voimansiirron ja uuden poikittaisen puhdistusrullaston (valinnainen) avulla.

Tilaa perunannostokone luotettavalta maahantuojalta

Kiinnostuitko laadukkaiden perunannostokoneiden valikoimastamme? Kysy lisää alueesi myyjiltä tai ota yhteyttä meihin, niin kerromme mielellämme lisää.

Tuotteita yhteensä 6 kpl