Sadon käsittelylaitteet

Monipuoliset perunankäsittelykoneet Kristiinankaupungista

Oy Klåvus Group Ab maahantuo muiden perunanviljelyä helpottavien ja tehostavien koneiden lisäksi myös perunankäsittelylaitteita. Meiltä saat niin perunat puhdistavat vastaanottotaskut kuin suursäkkien täyttäjätkin. Maahantuontimme sekä omat perunaviljelyksemme sijaitsevat Kristiinankaupungin Dagsmarkissa, mutta palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen joko itse tai kattavan myyjäverkkomme avulla.

Vastaanottotaskut

Kätevät ja monikäyttöiset AVR:n vastaanottotaskut ovat ansainneet maineensa markkinoiden luotettavimpina tuotteina. Monipuoliset säätömahdollisuudet ja varusteluvaihtoehdot tekevät niistä ideaalisia kaiken kokoisille perunatiloille sekä -jalostajille. Hellävaraisuus ja hyvä puhdistusteho yhdistettynä helppokäyttöisyyteen ovat ominaisuuksia, joista AVR:n vastaanottotaskut tunnetaan.

Suursäkkien täyttäjät

AVR:n tehokkaat suursäkkien täyttäjät täyttävät perunasäkit hetkessä. Säiliötilaltaan jopa 1300 kg vetoinen suursäkin täyttäjä sopii erinomaisesti perunalle, mutta sitä voi hyödyntää muidenkin tuotteiden säkitykseen. Nopea mutta hellävarainen järjestelmä säkittää tuotteet vahingoittumasti myyntivalmiiksi. Laite on helppokäyttöinen: säiliö täytetään joko lajittelijan alta tai laatikosta, ja kun säiliössä on oikea määrä tuotetta, säiliötä nostetaan vähän, asennetaan suursäkki, avataan luukku ja nostetaan. Muutamassa sekunnissa säkki on täytetty. Malli sopii trukkipiikeille.

Ammattikoneilla käsittelet perunat huolellisesti

Jotta viljelystuotteesi päätyisivät myyntiin virheettöminä, tarvitaan hellävaraista käsittelyä kustannustehokkaasti toteutettuna. Kysy lisää alueesi myyjiltä tai ota yhteyttä meihin, niin kerromme mielellämme lisää.

Vastaanottotaskut

Vastaanottotaskut
Kätevät ja monikäyttöiset AVR:n vastaanottotaskut ovat ansainneet maineen markkinoiden..

Suursäkkien täyttäjät

Suursäkkien täyttäjät
Suursäkin täyttäjä perunalle, yms. Malli sopii trukkipiikeille. Säiliöön mahtuu noin..