Varrenmurskaajat

Varrenmurskaajalla optimoit perunan kasvun

AVR:n Rafale-varrenmurskaimella voit tehokkaasti murskata perunakasvin varren vahingoittamatta kasvavia perunoita. Varrenmurskaimella poistat tuholaisia ja versotauteja keräävät varret mekaanisesti, ja siten on mahdollista vähentää kasvinsuojeluaineiden käyttöä. Kun lehtiosa ei vie kasvuenergiaa, perunanmukulat kasvavat tiiviimmiksi nopeammin. AVR:n varrenmurskaimet, niin kuin muutkin perunanviljelyä tehostavat laitteet, saat Oy Klåvus Group Ab:n maahantuomana Kristiinankaupungista koko Suomeen.

Laadukkaalla ja kestävällä koneella tarkka lopputulos

Varrenmurskaus on tärkeä osa terveiden perunoiden tuottamista, ja erityisen tärkeää se on siemenperunoita kasvatettaessa. Varrenmurskaaja eliminoi perunan maanpäällisen lehtiosan, jolloin perunakasvia vaanivien versotautien tartuntariski vähenee merkittävästi.

Optimaalisen murskaustuloksen tuottava AVR Rafale-varrenmurskaaja on monivuotisen kehitystyön ja lukuisten testien jälkeen hioutunut yhdeksi alan parhaimmista. Varrenmurskain poistaa naattiosan erittäin tarkasti jättäen jälkeensä noin 10-15 cm pituisen sänkivarren. Murskaajan erinomainen imuteho ja korkealaatuiset terät varmistavat varsien hävityksen hyvän lopputuloksen. Rafale-varrenmurskaajaa voidaan käyttää joko traktorin edessä tai perässä.

Hanki hyödyllinen varrenmurskain

Tarvittaisiinko sinunkin viljelyksilläsi tehokasta mutta tarkkaa varrenmurskainta? Kysy lisää alueesi myyjiltä tai ota yhteyttä meihin, niin kerromme mielellämme lisää.

Tuotteita yhteensä 1 kpl