Penkkijyrsimet

AVR:n tehokkaat jyrsimet Kristiinankaupungista

Jyrsin mahdollistaa tehokkaan maankäsittelyn silloin, kun halutaan saada parempaa satoa. Jotta perunasato olisi optimaalinen, on maalajiin ja valittuihin muokkauskeinoihin kiinnitettävä erityishuomiota. Perunapenkin jyrsintä ennen istutusta on vielä suhteellisen harvinaista Suomessa, mutta Oy Klåvus Group Ab maahantuo jo tehokkaita ja monikäyttöisiä AVR-jyrsimiä ollen yksi viljelyn kokonaisvaltaisen tehostamisen ja kehittämisen edelläkävijöistä.

Jyrsimet erilaisiin käyttötarkoituksiin

Hyvä startti kasvukaudelle luo perustan huippusadolle. Oy Klåvus Group Ab maahantuo kolmea erilaista AVR-jyrsintä:

  • AVR Multivator -penkkijyrsin
  • AVR Compact III -jyrsin
  • AVR GE-Force -hakajyrsin

Jyrsimen avulla maasta saadaan kuohkea ja ei-toivotut multakokkareet, jotka nostotöissä kulkeutuisivat perunasadon joukkoon, saadaan hienonnettua jo alkuunsa.

AVR Multivator on moniulotteinen muokkausjyrsin, jolla saadaan aikaan paras mahdollinen kylvöalusta siemenperunoille. AVR Multivator -penkkijyrsintä voidaan käyttää niin traktorin edessä kuin perässäkin, pellosta ja viljelyksestä riippuen. Muokkaamalla maaperän otolliseksi jyrsimellä, viljelijän on mahdollista saada isompi ja tasakokoisempi sato.

AVR Compact III -jyrsimellä muokkaat, istutat ja multaat samalla kertaa. Jyrsin on laajennus Multivatorista, jonka kylvöalustan muokkaamisominaisuuksiin on lisätty istutus- ja multaustoiminnot. Kaikki työvaiheet on siis mahdollista suorittaa yhtä aikaa. Jyrsin kiinnitetään traktorin perään

AVR GE-Force on hakajyrsin, jonka tärkein tehtävä on muokata ideaalinen kasvualusta perunalle. Hakajyrsimen muokkaustapa on tärkeässä roolissa istutuspenkin valmistelussa, istutuksessa, multauksissa, varsiston murskauksessa ja ennen kaikkea sadonkorjuussa. GE-Force hakajyrsin on kehitetty erityisesti suuritehoisia traktoreita ajatellen, joten se soveltuu erinomaisesti suurtuottajien käyttöön.

Hanki tehokas jyrsin ja maksimoi sato

Kiinnostaisiko sinua kokeilla jyrsintä perunanviljelyn tehostamiseen? Kysy lisää alueesi myyjiltä tai ota yhteyttä meihin, niin kerromme mielellämme lisää.

Tuotteita yhteensä 3 kpl