Multauskoneet

Kustannustehokas ja monikäyttöinen AVR-multain

Multainta tarvitaan moniin perunapellon töihin, mutta yhtä ja samaa multainta ei yleensä voi käyttää eri tarkoituksiin. Oy Klåvus Group Ab:n yksinoikeudella maahantuoma, perunanviljelykoneiden asiantuntijamerkki AVR on kehittänyt uuden perunamultaimen, joka on varustettavissa kolmeen erityyppiseen työtilanteeseen saman perusrungon pohjalta. Huippumoderni monitoimimultain sopii peruskäytön lisäksi myös ekologiseen rikkaruohojen torjuntaan. Sijaitsivatpa viljelyksesi sitten Etelä-, Keski- tai Pohjois-Suomessa, Kristiinankaupungin kupeessa sijaitseva maahantuontimme palvelee asiantuntemuksella koko Suomen asiakkaita.

Kolme konetta yhdessä

Koska viljelyssä suuressa osassa on viljelyn kannattavuus, ovat kätevät, kestävät ja kustannustehokkaat työkoneet avainasemassa. Perunakoneiden pioneeri AVR on kehittänyt monitoimimultaimen, jonka runkoon voi yhdistää kolme eri multaintyyppiä: Speedridger-, Ecoridger- ja Weeder-multaimet. Multaimet ovat erillisiä, mutta samaan perusrunkoon on mahdollista vaihtaa komponentteja ja siten sovittaa sama multain erilaisiin olosuhteisiin. Perunapenkin multaus, tiivistys sekä mekaaninen rikkaruohon torjunta helpottuvat huomattavasti AVR:n monitoimimultaimella.

Speedridger-perunamultain on tarkoitettu keveän maaperän penkinmuotoiluun, ja se koostuu neljästä pääkomponentista: painonsiirtojärjestelmästä, muokkaavista tai kuohkeuttavista piikeistä, kiekkovantaista ja korkean ajonopeuden mahdollistavasta penkinmuotoilijasta. Multaimen rakenteiden ansiosta sillä voidaan muodostaa erittäin leveitä ja korkeita penkkejä sekä tiivistää penkit optimaalisesti niin, että niihin jää vain vähän suuria ilmahuokosia. Tämä ehkäisee esimerkiksi perunaruven muodostumista.

Ecoridger-perunamultain kontrolloi tehokkaasti rikkaruohoja perunapenkissä. Ecoridger koostuu kolmesta pääkomponentista: piikeistä, muotoiluteristä ja painonsiirtojärjestelmästä.  Vakoa ja penkin kylkiä matalaan muokkaavat piikit nitistävät rikkaruohot mekaanisesti, ja multaimen etuerät on muotoiltu tavalla, jonka ansiosta ne nostavat tehokkaasti maata penkkiin peittäen rikkaruohot. Etuosan terien kuohkeuttama maa tiivistetään takaosan muotoiluterillä. Painonsiirtojärjestelmä siirtää traktorin painoa multaimelle tehostaen multaimen toimintaa.

Weeder-multain on yleiskäyttöinen rikkaruohojen torjuja, joka soveltuu käytettäväksi paitsi perunan, myös muiden juurikasvien kuten porkkanan, viljelyksillä. Weeder-multaimella penkin koko pinta tulee muokattua tasaisesti, ja monipuolisten säätöjen avulla Weeder-multainta voidaan käyttää miltei minkälaisille pelloille tahansa maalajista riippumatta..

Kiinnostuitko multaimen hankinnasta?

Olisiko sinunkin viljelyksilläsi käyttöä hyödylliselle AVR-monitoimimultaimelle? Kysy lisää alueesi myyjiltä tai ota yhteyttä meihin, niin kerromme mielellämme lisää.

Tuotteita yhteensä 1 kpl