Perunan viljelyteknisten ratkaisujen asiantuntija Kristiinankaupungissa

Oy Klåvus Group Ab on Kristiinankaupungin Dagsmarkissa sijaitseva, perunanviljelyn ammattikoneita maahantuova yritys Pohjanmaalla. Erikoisosaamisemme perunanviljelyssä ovat viljelytekniset ratkaisut, joista meillä on vankkaa kokemusta ja tietotaitoa jo vuosien ajalta. Haluamme auttaa sinua viljelemään mahdollisimman tehokkaasti ja taloudellisesti, ja sen takia valikoimassamme onkin vain parhaita ammattikoneita, joita itsekin käytämme 100 hehtaarin perunapeltojemme viljelyssä.

Luotettava ja kokenut laatumerkkien maahantuoja

Toimimme sekä maahantuojana että jälleenmyyjänä seuraaville merkeille Suomessa: AVR (perunakoneet), Agronomic (istutuskoneet) ja Farmax (lapiomuokkaajat). Olemme testanneet ja kokeilleet kaikkia maahantuomiamme koneita, ja paras referenssimme koneillemme onkin se, että käytämme niitä myös omassa viljelyssämme. Tiedämme koneiden ominaisuudet läpikotaisin jo oman kokemuksemme perusteella. Lisäksi tuomme maahan käytettyjä traktoreita ja koneita, joiden joukosta voit tehdä edullisia löytöjä. Koneiden huoltopalvelu pelaa ympäri vuorokauden, joten voit kellonajasta tai päivästä riippumatta ottaa huoltoon yhteyttä ja kertoa ongelmasi. Tilaamamme varaosat saapuvat parhaimmillaan seuraavaksi päiväksi.

Asiakaslähtöinen toimija viljelystesi parhaaksi

Asioimalla Oy Klåvus Group Ab:n kanssa saat aina laadukasta ja asiakaslähtöistä palvelua. Meillä on laaja laitevalikoima, josta löydämme sinulle parhaimmat mahdolliset laitteet viljelysten tuoton maksimointiin. Kattava yhteistyöverkostomme Euroopassa mahdollistaa sopivien koneiden ja varaosien hankinnan nopeasti juuri sinun ja tilasi tarpeita ajatellen. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!